VELKOMMEN MENU MÅNEDSMENU   FROKOST UD AF HUSET KONTAKT
Restaurant Arthur
MAD UD AF HUSET
 

VI KLARER DEN GODE MAD... I SØRGER FOR JERES GÆSTER!

Hovedretten leveres i varmekasse klar til at blive skåret ud. Resten er klar til at sætte på bordet. Buffeten laves, med mindre andet er nævnt, til minimum 12 personer, og skal bestilles mindst fem dage forud. Levering ved min 20 personer for kr. 100,- indenfor 5 km fra bygrænsen.

Fade og skåle leveres tilbage i rengjort stand den efterfølgende hverdag.


FROKOST - TO GO…

Frokost ud af huset til afhentning – kun ved forudbestilling
.
Bestilles før kl. 12 og afhentes senest kl. 15.

Mindre frokostapas til midt på dagen.

TO´ GO´ 1
1 tapas med fisk
1 tapas med skaldyr
1 tapas med pølse/skinke
1 tapas med kød/fjerkræ

TO´ GO´ 2
2 tapas med fisk
1 tapas med pølse/skinke
1 tapas med kød/fjerkræ


TO´ GO´ 3
1 tapas med fisk
1 tapas med skaldyr
2 tapas med pølse/skinke

TO´ GO´ 4
4 tapas vegetar

Alle tapas bestilles til minimum to personer.
110,- pr. pers. inkl. salat og brød.

Alle tapas leveres kolde.

---------------------------------------------------

HUSETS SALAT MED STEGT KYLLINGEBRYST
Med bla. friske tomater, feta, oliven, soltørrede tomater
(Kan også laves på fade, hvis man er flere)
kr. 80,-

HUSETS SALAT MED RØGET LAKS
Med bla. friske tomater, feta, oliven, soltørrede tomater
(Kan også laves på fade hvis man er flere)
kr. 80,-

ARTHUR BURGER MED KYLLING OG BACON
Med råstegte kartofler
kr. 100,-

DAGENS PASTA
Spørg når du bestiler.  
Friskrevet parmasan og krydderurter.
 kr. 80,-

---------------------------------------------------


Print frokost-to-go



BUFFET NR. 6
# Chokolademousse med sorbetis og marinerede bær
*** 
# Chokoladekage med hindbærpuré og is
***
# Pæretærte - Crumble – karamel og Vaniljeis 
***
# 2 gode oste med frugtkompot – nødder og kiks



Pris 250,- pr. person inkl. brød og smør.



BUFFET NR. 7
BUFFET NR. 8 - KONFIRMATION

 





BUFFET NR. 1: KLASSISK

Pris 230,- pr. person ekskl. brød og smør

Brød og smør 10,- pr. person.


BUFFET NR. 2: TAPAS
BUFFET NR. 3

Saltet laks – med mild peberrodscreme - saltede mandler og sprød fennikel
***
Ristede Scampi rejer på spyd - med chili – Aioli og citrus
***
Lufttørret Spansk Serrano skinke med melon 
***
Vitello Tonnato – tynde skiver af kalvekød med tunsauce – kapers – parmesan og ruccola

*********

Tomatsalat med mozzarella ost, rødløg og basilikum

_______________________

Fyldt unghanebryst med mild sennep, græsk feta og timian –
hertil bagte rodfrugter
Flødegratinerede kartofler
________________________

2 gode Oste med nødder - Frugtkompot og oliven
***
Tira mi su – italiensk ”dessertkage” med Lady Fingers – tilsmagt med stærk kaffe 
og marsala likør

BUFFET NR. 4
BUFFET NR. 5

 
Restaurant Arthur Viborg Forside
Menu
MÅNEDSMenu
Frokost
Ud af huset
Kontakt
Har du besøgt vores stemningsfyldte og flotte restaurant hvor olielampernes varme spreder en hyggelig atmosfære. Hvad enten du kommer alene, som par eller i et selskab byder vi velkommen med glæde. Kundeklub
webdesign og foto: seemore.dk