På Restaurant Arthur har vi noget helt særligt til dig..! Vores dygtige kokke har sammensat seks lækre juleretter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer med en tilhørende julevinmenu. Du vælger selvfølgelig selv hvor mange retter, du vil have.
OBS – hvis du booker bord i Arthur restauranten, så sidder I som udgangspunkt i Brygger Bauers Grotter, grundet omstrukturering.
Ring for specialønsker til større selskaber.
eller ring på tlf. 86 62 21 26
Hø røget Kammusling
selleri – jordskok – æble og lardo
‘Orientalsk” Laks
Rimmet og marineret Færøsk laks – Caviar – æggeblomme creme
Kalve Brisler
kraftig glace – stegte svampe – løg chutney
Kalve Mørbrad Rossini
medaljon af Dansk Himmerlands kalv
Crepinet med andelever og confit – trøffel og Madeira sky
———————– eller ———————–
Krondyr & And
Krondyr medaljon og andebryst
Kimchi – kartoffel og Gastrik sauce
Unika Oste
3 Grubelagrede oste fra Thise mejeri
Stenalderbrød – figner – karamel
Chokolade og Bora Bora Vanilje
Æbler – Belgisk Chokolade – nødder og knas
3 Retter 488,-
4 Retter 588,-
5 Retter 648,-
6 Retter 698-
vinmenu 3 glas 298,-
vinmenu 4 glas 378,-
vinmenu 5 glas 448,-
vinmenu 6 glas 508,-
Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken