Julemenu

På Restaurant Arthur har vi noget helt særligt til dig..! Vores dygtige kokke har sammensat seks lækre juleretter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer med en tilhørende julevinmenu. Du vælger selvfølgelig selv hvor mange retter, du vil have.

OBS – hvis du booker bord i Arthur restauranten, så sidder I som udgangspunkt i Brygger Bauers Grotter, grundet omstrukturering.

Ring for specialønsker til større selskaber.

eller ring på tlf. 86 62 21 26

FORRETTER

Hø røget Kammusling
selleri – jordskok – æble og lardo

‘Orientalsk” Laks
Rimmet og marineret Færøsk laks – Caviar – æggeblomme creme

Kalve Brisler
kraftig glace – stegte svampe – løg chutney

HOVEDRETTER

Kalve Mørbrad Rossini
medaljon af Dansk Himmerlands kalv
Crepinet med andelever og confit  – trøffel og Madeira sky

———————– eller ———————–

Krondyr & And
Krondyr medaljon og andebryst
Kimchi – kartoffel og Gastrik sauce

OST

Unika Oste
3 Grubelagrede oste fra Thise mejeri
Stenalderbrød – figner – karamel

DESSERT

Chokolade og Bora Bora Vanilje
Æbler – Belgisk Chokolade – nødder og knas

3 Retter 488,-
4 Retter 588,-
5 Retter 648,-
6 Retter 698-

vinmenu 3 glas 298,-
vinmenu 4 glas 378,-
vinmenu 5 glas 448,-
vinmenu 6 glas 508,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken