Om Restaurant Arthur

Restaurant Arthur er et skønt sted at nyde en middag eller bare sidde og snakke. I vil elske det..! For enden af Sankt Mathias Gade – eller nok nærmere begyndelsen – ligger en spændende kvalitetsrestaurant. Et madhus fyldt med ro, råhygge og en atmosfære, du ikke finder mange steder. Et åndehul med sjæl, charme og med hjertet på rette sted.

Hvad enten du kommer alene, som par eller i et selskab byder vi jer velkommen med glæde. Vi byder på et køkken, der er nutidigt med kant – vi tager udgangspunkt i det franske landkøkken. Tilpasser det til det moderne danske – og tilsætter kokkenes fantasi inspireret af sæsonens friske råvarer. Vores menu opdateres jævnligt og harmonerer altid med sæsonens friske råvarer.

Vi har altid et bredt udvalg af vine fra hele verden. Så er man som gæst sikker på, en fuldendt smagsoplevelse.

Vi har helt unikke selskabslokaler og afholder mange firma og private middags-arrangementer, men har også mulighed for at afholde fester som konfirmationer, jubilæer, firmafester, bryllupper, fødselsdage mv. Her er det muligt at få restauranten for sig selv… men book gerne i god tid!

TA´ FAMILIEN, GODE VENNER ELLER DIN KÆRE MED PÅ ARTHUR TIL EN HYGGELIG MIDDAG I RESTAURANTEN.

Restaurant Arthur Viborg

Kunderne siger...

``Må sige at det er længe siden jeg har fået så fabelagtig noget mad, sikke en smagsoplevelse det var ved hver eneste mundfuld .. MEGET MEGET LÆKKERT... også rigtig godt med en præsentation af maden.``

Bitten Falbe Piilgaard

``Mit absolut nye favorit sted. Udsøgt mad og venlig betjening...``

Heidi Christiansen

Vi holder ferielukket i ugerne 29-30

Vi har åbent frem til lørdag i uge 28, hvorefter vi trækker stikket i et par uger og glæder os til at byde
jer alle sammen velkommen igen i Viborgs hyggeligste grotter fra onsdag den 31. juli.

I kan allerede nu booke bord online -  vi ser frem til at se jer igen.

God sommer til jer alle!