A la Carte

Restaurant Arthur er flyttet i grotterne.
Her du kan nyde
vores velkendte menuer alle åbningsdage
og vores a la Carte retter

 

onsdag og torsdag, serverer vi Restaurant Arthurs lækre a la carte retter,
hvor du selv kan sammensætte dine retter –
og på alle åbningsdage kan du som sædvanlig nyde
vores velkendte og lækre sæson menuer –
vi glæder os til at byde jer velkommen til en hyggelig aften i grotterne!

eller ring på tlf. 86 62 21 26.

FORRETTER

Kammusling
Rimmet kammusling og kaviar – sommerporre i Nori tang – fermenteret hvidløgs puré

148,-

Pighvar
Smørstegt pighvar filet – ristede svampe, kartoffel og dashi

148,-

Perlehøne
Skindstegt perlehøne med risotto, urteolie og friskrevet parmesan

148,-

HOVEDRETTER

Great Omaha Okse – Grainfed Hereford Kødkvæg
Langtidsstegt Omaha Culotte med små ristede kartofler
svampe og bearnaise med masser af estragon
368,- 

Ovnbagt Rødtungefilet
bagt med lakse soufflé og serveret med bagte rødder – dagens kartoffel og sauce hollandaise
338,-

Tournedos af Dyrbar Tunggris
’Rossini’ a la Brygger Bauers med smørristet toast, trøffel, kalvebrisler,
skorzonerrod – kartoffel og Madeira sky med morkler

358.-

OST & DESSERT

Gode gourmetoste
Fem slags med tilbehør
130,-

Creme Brulee
brændt vaniljecreme med knas og appelsinsorbet
108,-

Sorbet og gin
Citrussorbet serveret i go´gin
108,-

Tira mi Su
Italiensk ”dessert kaffe Kage med citrus sorbet
108,-

Kaffe og sødt
friskbrygget kaffe og tre små søde ting
88,-

Stikkelsbær og Citron
 Citron ganache med hvid chokolade, lemon curd og stikkelsbær sorbet
138,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken