Sankt Mathias Gade 61 - 8800 Viborg
Bordbestilling: tlf. 86 62 21 26
Restaurant Arthur
  • Top
  • Frokost
  • Mad ud af huset
  • Aftenmenuerne
  • Selskaber
  • Om os
    • Galleri
    • Gavekort
  • Kontakt
  • Book bord
Ta´et kig indenfor hos Arthur

Oplev en fremragende aften med 6. retters tasting Oplev en fremragende aften med 6. retters tasting menu matchet med nogle af de bedste vine fra Piemonte! Aftenen afholdes i vores smukke stueetage i Restaurant Arthur. 

6 retter og vin menu 1200 kr.- pr pers + gebyr

Bisque
Hummer - brandy - anis
Cortese, Gavi di Gavi, Piemonte, Italien 

Vesterhavs torsk
Prosciutto crudo - syltede enoki svampe - beurre blanc
Roeo Arneis, Piemonte, Italien 

Svamperisotto 
Shiitake - parmigiano reggiano - Consommé
Barbera D´Asti, Rosso Fuoco, Piemonte, Italien

Due
Stegt andelever - trøffel - fermenteret hvidløg
Nebbiolo, Sogni Al Campo, Langhe, Piemonte, Italien

Great Omaha Steak
Røget marv - brændt løg - rosmarin 
2010 Nebbiolo, Barolo, Magnum, Piemonte, Italien 

Tiramisu 
Mascapone - salt karamel - espresso
Moscato Passito, Piemonte, Italien

*vi tager forbehold for ændringer i menuen

Book dit bord via link eller ring på tlf 86603040

https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/13695/piemonte-aften-i-arthur-12-april-2025?_gl=1*ovfwyd*_gcl_au*MTUyNDQ1MzcyNy4xNzM3ODE2NjI0*_ga*NTQ1MjM2NDk1LjE3Mzc4MTY2MjU.*_ga_QSKJ49S774*MTc0NDIyODQ1Ni42OS4xLjE3NDQyMjg0NTcuNTkuMC4w
🌟🌟PIEMONTE AFTEN I ARTHUR 12 APRIL 2025🌟🌟

Oplev en fremragende aften med 6. retters tasting menu matchet med nogle af de bedste vine fra Piemonte! Aftenen afholdes i vores smukke stueetage i Restaurant Arthur. 

🍽🍷 6 retter og vin menu 1200 kr.- pr pers + gebyr

Bisque
Hummer - brandy - anis
Cortese, Gavi di Gavi, Piemonte, Italien 

Vesterhavs torsk
Prosciutto crudo - syltede enoki svampe - beurre blanc
Roeo Arneis, Piemonte, Italien 

Svamperisotto 
Shiitake - parmigiano reggiano - Consommé
Barbera D´Asti, Rosso Fuoco, Piemonte, Italien

Due
Stegt andelever - trøffel - fermenteret hvidløg
Nebbiolo, Sogni Al Campo, Langhe, Piemonte, Italien

Great Omaha Steak
Røget marv - brændt løg - rosmarin 
2010 Nebbiolo, Barolo, Magnum, Piemonte, Italien 

Tiramisu 
Mascapone - salt karamel - espresso
Moscato Passito, Piemonte, Italien

*vi tager forbehold for ændringer i menuen

Book via link eller ring på tlf 86603040 👇

https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/13695/piemonte-aften-i-arthur-12-april-2025?_gl=1*1fq2w1t*_gcl_au*MTUyNDQ1MzcyNy4xNzM3ODE2NjI0*_ga*NTQ1MjM2NDk1LjE3Mzc4MTY2MjU.*_ga_QSKJ49S774*MTc0MjU1OTMwMy40OC4xLjE3NDI1NTkzMDcuNTYuMC4w
COOL CLIMATE DINNER 21 OG 22 MARTS 2025 Oplev en a COOL CLIMATE DINNER 21 OG 22 MARTS 2025
Oplev en aften med 8. retters tasting menu matchet med eksklusive vine fra cool climate områder i europa! Vi har fundet nogle af favoritterne fra vores kælder kort, som kokkene har lavet en overdådig menu til.  Aftenen afholdes i vores stue etage i Restaurant Arthur.

1550 kr.- pr person 
8. retters tasting menu + vin menu fra kælderkort 

Snacks 
Crustade med tun og ponzu
Østers råmarineret i yuzu
24 måneders Iberico Skinke 
Lheureux Plékhoff, Le Pavillon D'Artémis Brut, Champagne

Kammusling 
Ceviché af kammusling - syltede grønne tomater - agurk - dildolie
Weingut Winter, Riesling Magnum, Kloppberg, Rheinhessen, Tyskland

Havtaske
Smørstegt havtaske hale - beurre blanc - ristet blomkål - nødder
Erwin Sabathi, Weissburgunder, Ried Jägersberg, Südsteiermark, Østrig

Kanin
Confit af kanin - andelever - pære - glace
Oliver Zeter, Herzog, Chardonnay, Pfalz, Tyskland 

Tatar
Skåret kalvemørbrad - estragon - karl johan 
Hartmann Donà, Pinot Noir, Alto Adige, Italien

Pata Negra 
Sortfodsgris grillet på benet - trøffel - rosmarin sauce 
Las Pedreras, Pelito Lindo Garnacha, Sierra de Gredos, Madrid, Spanien

Franske Oste
18 måneders Comté og Morbier - valnødder - figenkomot
Uwe Schiefer, Blaufränkisch, Burgenland, Østrig

Tarte Tatin
"Æbletærte" - karamel - bora bora vanilje
Erwin Sabathi, Sauvignon Blanc Trockenbeerenauslese, Südsteiermark, Østrig 

* Vi tager forbehold for ændringer i menuen

https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/13677/cool-climate-dinner-21-og-22-marts-2025?_gl=1*1pob6no*_gcl_au*MTUyNDQ1MzcyNy4xNzM3ODE2NjI0*_ga*NTQ1MjM2NDk1LjE3Mzc4MTY2MjU.*_ga_QSKJ49S774*MTc0MjIyNDUxOS40NC4xLjE3NDIyMjQ1MjIuNTcuMC4w
Oplev en aften med 8. retters tasting menu matchet Oplev en aften med 8. retters tasting menu matchet med eksklusive vine fra cool climate områder i europa! Vi har fundet nogle af favoritterne fra vores kælder kort, som kokkene har lavet en overdådig menu til. 
Aftenen afholdes i vores stue etage i Restaurant Arthur.

21 og 22 marts 2025
1599 kr.- pr person 
8. retters tasting menu + vin menu

Snacks 
Crustade med tun og ponzu
Østers råmarineret i yuzu
24 måneders Iberico Skinke 
Lheureux Plékhoff, Le Pavillon D'Artémis Brut, Champagne

Kammusling 
Ceviché af kammusling - syltede grønne tomater - agurk - dildolie
Weingut Winter, Riesling Magnum, Kloppberg, Rheinhessen, Tyskland

Havtaske
Smørstegt havtaske hale - beurre blanc - ristet blomkål - nødder
Erwin Sabathi, Weissburgunder, Ried Jägersberg, Südsteiermark, Østrig

Kanin
Confit af kanin - andelever - pære - glace
Oliver Zeter, Herzog, Chenin Blanc, Pfalz, Tyskland 

Tatar
Skåret kalvemørbrad - estragon - karl johan 
Hartmann Donà, Pinot Noir, Alto Adige, Italien

Pata Negra 
Sortfodsgris grillet på benet - trøffel - rosmarin sauce 
Las Pedreras, Pelito Lindo Garnacha, Sierra de Gredos, Madrid, Spanien

Franske Oste
18 måneders Comté og Morbier - valnødder - figenkomot
Uwe Schiefer, Blaufränkisch, Burgenland, Østrig

Tarte Tatin
"Æbletærte" - karamel - bora bora vanilje
Erwin Sabathi, Sauvignon Blanc Trockenbeerenauslese, Südsteiermark, Østrig 

* Vi tager forbehold for ændringer i menuen 

Book her eller ring på tlf 86603040

https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/13677/cool-climate-dinner-21-og-22-marts-2025?_gl=1*1dufi79*_gcl_au*MTUyNDQ1MzcyNy4xNzM3ODE2NjI0*_ga*NTQ1MjM2NDk1LjE3Mzc4MTY2MjU.*_ga_QSKJ49S774*MTc0MTcxMzM0Ni4zNS4xLjE3NDE3MTkwNTEuNTguMC4w
COOL CLIMATE DINNER 21 OG 22 MARTS 2025 Oplev en a COOL CLIMATE DINNER 21 OG 22 MARTS 2025
Oplev en aften med 8. retters tasting menu matchet med eksklusive vine fra cool climate områder i europa! Vi har fundet nogle af favoritterne fra vores kælder kort, som kokkene har lavet en overdådig menu til. 
Aftenen afholdes i vores stue etage i Restaurant Arthur.

1599 kr.- pr person 
8. retters tasting menu + vin menu

Snacks 
Crustade med tun og ponzu
Østers råmarineret i yuzu
24 måneders Iberico Skinke 
Lheureux Plékhoff, Le Pavillon D'Artémis Brut, Champagne

Kammusling 
Ceviché af kammusling - syltede grønne tomater - agurk - dildolie
Weingut Winter, Riesling Magnum, Kloppberg, Rheinhessen, Tyskland

Havtaske
Smørstegt havtaske hale - beurre blanc - ristet blomkål - nødder
Erwin Sabathi, Weissburgunder, Ried Jägersberg, Südsteiermark, Østrig

Kanin
Confit af kanin - andelever - pære - glace
Oliver Zeter, Herzog, Chenin Blanc, Pfalz, Tyskland 

Tatar
Skåret kalvemørbrad - estragon - karl johan 
Hartmann Donà, Pinot Noir, Alto Adige, Italien

Pata Negra 
Sortfodsgris grillet på benet - trøffel - rosmarin sauce 
Las Pedreras, Pelito Lindo Garnacha, Sierra de Gredos, Madrid, Spanien

Franske Oste
18 måneders Comté og Morbier - valnødder - figenkomot
Uwe Schiefer, Blaufränkisch, Burgenland, Østrig

Tarte Tatin
"Æbletærte" - karamel - bora bora vanilje
Erwin Sabathi, Sauvignon Blanc Trockenbeerenauslese, Südsteiermark, Østrig 

* Vi tager forbehold for ændringer i menuen 

Book via link eller ring åå tlf: 86603040

https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/13677/cool-climate-dinner-21-og-22-marts-2025?_gl=1*ey3y5l*_gcl_au*MTUyNDQ1MzcyNy4xNzM3ODE2NjI0*_ga*NTQ1MjM2NDk1LjE3Mzc4MTY2MjU.*_ga_QSKJ49S774*MTc0MTcxMzM0Ni4zNS4xLjE3NDE3MTM4MDcuNDUuMC4w
BOURGOGNE x GOURMET fredag d 18 og lørdag d 19 a BOURGOGNE x GOURMET 
fredag d 18 og lørdag d 19 april 
7 retters menu med tilhørende vin menu 1799 kr.- pr person. 

Kammusling 
Rimmet kammusling, Prunier kaviar, hvide asparges fra Loire 
2021, Maison Róisin Curley, Aligoté, Bourgogne, Frankrig

Pighvar
Kastanje - boghvede - savoy kål
2022 Domaine Oudin, Chablis, Bourgogne, Frankrig

Hummer
Grillet hummer hale, lardo, miso, reduceret bisque
2022, Domaine Patrick Miolane, Saint-Aubin 1er Cru Les Champlots, Bourgogne, Frankrig

Morkel
Andemousse, portvin, jordskokker
2022, Domaine Chardigny, Saint-Amour Á La Folie, Beaujolaise, Bourgogne, Frankrig

Due
Grillet duebryst, shiitake svampe, glace
2020, Desaunay-Bissey, Nuits St. Georges Les Belles Croix, Frankrig

Tournedos 'Rossini' 
Himmerlans kalv, andelever, trøffel, dashi
2021 Francois Gaunoux, Pommard Les Tavannes, Bourgogne, Frankrig

Brie de Meaux
Moden brie, butterdej, honning 
2021, Maison Róisin Curley, Saint-Romain Le Jarron, Bourgogne, Frankrig 

*Der tages forbehold for ændringer i menuen

Book dit bord her eller ring på 86603040 

https://book.dinnerbooking.com/dk/da-DK/book/table/pax/917/1
💕VALENTINES MIDDAG I ARTHUR💕 Har i lyst til 💕VALENTINES MIDDAG I ARTHUR💕

Har i lyst til en romantisk middag - eller måske bare afsted med vennerne en god fredag aften? 🍷

Så har vi lavet en unik aften i vores stueetage i Restaurant Arthur med de smukke hvide hvælvinger. 

5 retter for 599,- + gebyr pr. person 🍽🌟
(vi tager altid hensyn til special diæter hvis ønskes)

Forret: Kammusling - selleri - brunet smør

Mellemret Hellefisk - glaskål - sauce blanquette

Mellemret Svampe risotto - parmesan - sprødt brød 

Hovedret: Kalv - mild peberrod - vinter porre 

Dessert: Hasselnød - chokolade - olivenolie

Book dit bord her eller ring på tlf: 86603040

https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/13694/valentines-middag-i-arthur?_gl=1*113w5g7*_gcl_au*MTUyNDQ1MzcyNy4xNzM3ODE2NjI0*_ga*NTQ1MjM2NDk1LjE3Mzc4MTY2MjU.*_ga_QSKJ49S774*MTczODY2ODcyNy40LjEuMTczODY2ODczNy41MC4wLjA.
Glæd dig til en gastronomisk madoplevelse hos Res Glæd dig til en gastronomisk madoplevelse hos Restaurant Arthur. Du får 6 udsøgte serveringer inkl. vinmenu med 3 glas eller 6 glas Torsdag d 6 februar og fredag d 7 februar! 🌟🌟

Prisen er pr. person fra 1009 kr.- og inkluderer følgende menu*:

Kammusling - selleri - brunet smør 
Hellefisk - glaskål - sauce blanquette. 
Svampe risotto - parmesan - sprødt brød 
Kalv - mild peberrod - vinter porre 
Unika oste - hyben og malt
Hasselnød - chokolade - olivenolie 
inkl. en vinmenu (3 glas el. 6 glas)

Der er også mulighed for saft menu, hvis dette ønskes.

Book dit bord her eller ring tlf: 86603040

https://nembillet.dk/104356/Restaurant_Arthur_til_Gastro_Week
Nytårsmenu ud af huset...? Se de fire lækre rett Nytårsmenu ud af huset...? Se de fire lækre retter og Bestil med det samme online på: https://restaurant-arthur.dk/jul-nytaar/nytaarsmenu/
Slap af nytårsaften - bestil vores nytårsmenu ud Slap af nytårsaften - bestil vores nytårsmenu ud af huset. Tænd ovnen og lad os stå for resten. Følg den medfølgende anvisning – så skal du bare anrette og servere. 

Nytårsmenuen laves til minimum fire personer og skal bestilles og betales online senest d. 26. december men gerne før. 

Læs mere på:
https://restaurant-arthur.dk/jul-nytaar/nytaarsmenu/
Selvfølgelig skal I have vores lækre nytårsmenu Selvfølgelig skal I have vores lækre nytårsmenu bestående af fire retter: 

Forret: Tempereret Pighvar
Mellemret: Kammusling & Dansk sort hummer
Hovedret: Dansk kalvemørbrad
Dessert: Hvid chokolade
Alle fire retter: 525 kr.

Bestil og betal online på:
https://restaurant-arthur.dk/jul-nytaar/nytaarsmenu/
Husk at bestille jeres nytårsmenu i god tid. I å Husk at bestille jeres nytårsmenu i god tid. I år tilbyder vi fire lækre retter til kr. 525,- pr. person. I kan se hele menuen og bestiller online: 

https://restaurant-arthur.dk/jul-nytaar/nytaarsmenu/
Så er det igen tid til at bestille årets nytårs Så er det igen tid til at bestille årets nytårsmenu ud af huset - vi har i år sammensat fire spændende retter, som I vil elske:

𝑭𝒐𝒓𝒓𝒆𝒕:
Tempereret Pighvar
Løjrom – Blanquette sauce – Ristede svampe

𝑴𝒆𝒍𝒍𝒆𝒎𝒓𝒆𝒕:
Kammusling & Dansk sort hummer
Ravioli – Kraftig cremet hummerbisque

𝑯𝒐𝒗𝒆𝒅𝒓𝒆𝒕:
Dansk kalvemørbrad
Madagaskarpeber – Kartoffel – Selleri – Græskar – Ristet toast

𝑫𝒆𝒔𝒔𝒆𝒓𝒕:
Hvid chokolade
Mascarponeskum – Passionsfrugt – Nytårsknas

4 Retter 525,-

Bestil jeres nytårsmenu online her:
https://restaurant-arthur.dk/jul-nytaar/nytaarsmenu/
🎉 Nytåret nærmer sig, og hvad er bedre end at 🎉 Nytåret nærmer sig, og hvad er bedre end at fejre det med en lækker nytårsmenu fra Restaurant Arthur? 🎉

Slut året af med en festmiddag uden stress og jag i køkkenet – lad os tage os af maden, så du kan nyde aftenen med dem, du holder af. Vores nytårsmenu er nøje sammensat med alt det bedste til en fantastisk aften!

📅 Bestil nu og vær sikker på, at nytårsaften bliver noget helt særligt. Læs mere om menuen her og reserver jeres nytårsmiddag: https://restaurant-arthur.dk/jul-nytaar/nytaarsmenu/

🥂 Skål for et nyt år med lækker mad og godt selskab – vi glæder os til at være en del af jeres nytårsfejring!
⭐️ 🍽 Brygger Bauers Grotter/ Arthur er nomi ⭐️ 🍽 Brygger Bauers Grotter/ Arthur er nomineret til Danmarks bedste spiseoplevelse! ⭐️🍽

Vi er enormt stolte over at være nomineret til en af Danmarks bedste. Det er en kæmpe anerkendelse for os og vores dygtige team, der hver dag arbejder hårdt for at give jer den bedste oplevelse som muligt. For os handler det om helheds oplevelsen: atmosfæren, servicen og maden 🍷 

Vi håber i vil være en del af vores rejse, og hjælpe os med at gå efter titlen som Danmarks bedste spise oplevelse 😍

Man kan stemme på os via link (vi har også sat det i vores bio på instagram). Og så kan man vinde præmier op til 25.000 kr på samme tid⭐️⭐️

https://min-by-media.campaign.playable.com/danmarks-bedste-2024-spiseoplevelse-finalist
Brygger Bauers Grotter x Wine Collective 🍷✨ Brygger Bauers Grotter x Wine Collective

🍷✨ Oplev en eksklusiv gourmetaften hos Brygger Bauers Grotter i samarbejde med Wine Collective! Vi byder på 12 nøje udvalgte europæiske topvine fra bl.a. Champagne, Bourgogne, Bordeaux og Barolo, sammen med snacks og en udsøgt 6-retters tasting menu 🍽️

📅 8. november 2024 kl 18.30
📍I restaurant Arthur hos Brygger Bauers Grotter
🎟️ Begrænsede pladser – kun 10 tilbage!
Book dit bord nu og gå ikke glip af denne unikke vin- og madoplevelse 🍇🍴

Læs mere om vinsmagningen og book via link: 

https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/13092/brygger-bauers-grotter-x-wine-collective-8-11-2024?_gl=1*167vybp*_gcl_au*NDgzNDk0ODc4LjE3Mjg5MjA4MjA.*_ga*NDUzNjQ4OTcuMTcyODkyMDgyMQ..*_ga_QSKJ49S774*MTcyOTA4MzkzMS42LjEuMTcyOTA4MzkzNS41Ni4wLjA.

#BryggerBauersGrotter #WineCollective #viborg  #viborgrestaurant  #finedining #vinsmagning #GourmetAften #Vinelsker #EksklusivEvent #Champagne #Bourgogne #Bordeaux #Barolo
Følg på Instagram

Restaurant Arthur
Restaurant Arthur.

Sankt Mathias Gade 61
8800 Viborg
Tlf. 86 62 21 26
info@restaurant-arthur.dk
Cookie & Privatlivspolitik

Vi tilbyder
  • Aftenmenuerne
  • Frokost
  • Mad ud af huset
  • Selskaber
LÆS OGSÅ
  • Velkommen
  • Om os
  • Galleri
  • kontakt os
  • Book bord
Følg os