Dagens Tapas

Med vores Tapas menu tager vi dig med på en smagsrejse og giver dig indblik i –
hvad vores køkken har at byde på.

Hvide Asparges
Temperede OKØ æg – håndpillede rejer

Lynstegt Rød Tunfisk
’Tom Kha Gai’ – Jordskokker

Sortfodsskinke
Iberisk ”La Prudencia” Lufttørret skinke – min. 24 måneder – manchego – mandler – oliven

Arancini
‘Risotto’ – grillet squash – parmesan

Hopballe Mølle
Velfærds kylling – artikok – citron

Hereford Okse
Langtidsstegt Hereford Okse – løg – estragon

488 kr.- pr pers
298.- Vinmenu 3 glas

Ring for special ønsker til større selskaber

Du kan reservere bord online eller på tlf. 86 60 30 40.

eller ring på tlf. 86 62 21 26.

Tasting Menu
Menuen skal vælges til hele bordet

Hamachi
Ceviché af dansk Kingfish – porre – peberrod – löjrom

 Kammusling
Smørstegt – gulerod – ’Tom Kha Gai’

Hvide Asparges
Danske hvide asparges – ØKO æg – Vesterhav – Iberico Bellota

Hereford Okse
Langtidsstegt Herefords okse – grillet grønt – sky sauce

Franske Unika Oste
Brie de Meaux – Brun de Noix – butterdej – kvæde

Bien & Blomsten
Honning – citrus – skyr – oliven olie

Tasting Menu Priser:

6 Retter Tasting Menu 
650 kr
.- pr pers

6 retter med velkomst bobler,
3 glas vinmenu
1000 kr.- pr person

6 retter med velkomst bobler,
5 glas vinmenu og kaffe
1250 kr.- pr person

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken

Vi holder ferielukket i ugerne 29-30

Vi har åbent frem til lørdag i uge 28, hvorefter vi trækker stikket i et par uger og glæder os til at byde
jer alle sammen velkommen igen i Viborgs hyggeligste grotter fra onsdag den 30. juli.

I kan allerede nu booke bord online -  vi ser frem til at se jer igen.

God sommer til jer alle!