Sæsonmenu

På Restaurant Arthur har vi noget helt særligt til dig..! Vores dygtige kokke har sammensat seks lækre retter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer med en tilhørende vinmenu. Du vælger selvfølgelig selv hvor mange retter, du vil have.

OBS – hvis du booker bord i Arthur restauranten, så sidder I som udgangspunkt i Brygger Bauers Grotter, grundet omstrukturering.

Ring for specialønsker til større selskaber.

eller ring på tlf. 86 62 21 26

FORRETTER

Helleflynder
Saltet og Smørstegt pocheret – grønne stikkelsbær –
hasselnød og brunet smøremulsion

Dansk Sorthummer
Risotto med hummer og Pulpo – høvlet parmesan –
sprøde jordskokker og vagtelæg                     

Sortfodsgris
Braiseret Kæbe af Iberisk Gris med selleri og portvins glace

HOVEDRETTER

Chateaubriand af Tunggris
 Mørbrad udskæring fra den Danske tunggris gris “Dyrbar” og braiseret rib
(Det Danske svar på sortfodsgrisen)

———————– eller ———————–

Kalve Mørbrad
Fra Himmerland – helstegt og stegt med svampe i fillodej

Begge hovedretter serveres med
løg tærte – bøgehatte – chips – kartoffel og timian sky

OST

Brie de Meaux fermier fra MONS
moden og cremet hvidskimmelost af pasteuriseret mælk
Med butterdej – honning og trøffel skiv

DESSERT

Mørk Chokolade & Havtorn
Vanilje – havtorn – chokolade – karamel og knas

3 Retter 458,-
4 Retter 538,-
5 Retter 598,-
6 Retter 638,-

vinmenu 3 glas 288,-
vinmenu 4 glas 368,-
vinmenu 5 glas 438,-
vinmenu 6 glas 498,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken