Sæsonmenu

På Restaurant Arthur har vi noget helt særligt til dig..! Vores dygtige kokke har sammensat seks lækre retter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer med en tilhørende vinmenu. Du vælger selvfølgelig selv hvor mange retter, du vil have.

OBS – hvis du booker bord i Arthur restauranten, så sidder I som udgangspunkt i Brygger Bauers Grotter, grundet omstrukturering.

Ring for specialønsker til større selskaber.

eller ring på tlf. 86 62 21 26

FORRETTER

Hummer
Dansk ”Sort” hummer – soufflé – jordskok & bisque

Pighvar
Smørstegt Toast – brunet smør – løjrom

Vagtel
Risotto – trøffel – svampe – consommé

HOVEDRETTER

”Dyrbar” Gris
Chateaubriand af tung-Gris og braiseret Bryst
Vinterporre og Madagaskar pebersauce

———————– eller ———————–

 Kalve Mørbrad
medaljon af Dansk Himmerlands kalv – stegt brissel
Vinterporre og Madagaskar pebersauce

OST

Unika Oste
Fourmet d´ambert – Epoisse
Knækbrød – rom syltede rosiner – malt

DESSERT

Chokolade og Bora Bora Vanilje
Æbler – Belgisk Chokolade – nødder og knas

3 Retter 488,-
4 Retter 588,-
5 Retter 648,-
6 Retter 698-

vinmenu 3 glas 298,-
vinmenu 4 glas 378,-
vinmenu 5 glas 448,-
vinmenu 6 glas 508,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken