Sæsonmenuen

Sæson / “Jule” Menuen

fra 2/11 – 22/12

På Restaurant Arthur har vi noget helt særligt til dig..! Vores dygtige kokke har sammensat seks lækre retter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer med en tilhørende vinmenu. Du vælger selvfølgelig selv hvor mange retter, du vil have.

OBS – hvis du booker bord i Arthur restauranten, så sidder som udgangspunkt i Brygger Bauers Grotter, grundet omstrukturering.

Ring for special ønsker til større selskaber

Book bord online

eller ring på tlf. 86 62 21 26

fra d. 16/11 kan du evt. tilvælge en sildemad at starte med
og ris a la maden til afslutning ( forudbestil gerne)

Du kan reservere bord online eller på tlf. 86 60 30 40.

FORRETTER

Pighvar
Smørstegt pighvarfilet – porre – trøffel og parmesan skum

Kanin & Jomfruhummer
Kaninlår fyldt med jomfruhummer – jomfruhummer bisque og blomkål

Vild Andebryst
Andelevermousse – Jordskok – hasselnød og portvins glace

Vild Andebryst
Andelever – kartoffelpure – hasselnødder og portvins glace

HOVEDRET

Chateaubriand af Tunggris
 Mørbrad udskæring fra den Danske tunggris gris “Dyrbar” og braiseret rib
(Det Danske svar på sortfodsgrisen)

———————– eller ———————–

Krondyr Ryg
Kryddermarineret og Stegt på kulgrill

Begge hovedretter serveres med
saltbagte løg – græskar – kastanjer – bær og Madagaskar sauce med morkel

OST

Unika oste fra MONS
Comte og  Epoisse
med malt – figner – macadamianød og æbler

DESSERT

Pastinak og Pære
Pastinak is parfait – appelsin – hvid chokolade – karamel og knas

3 Retter 458,-
4 Retter 538,-
5 Retter 598,-
6 Retter 638,-

vinmenu 3 glas 288,-
vinmenu 4 glas 368,-
vinmenu 5 glas 438,-
vinmenu 6 glas 498,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken