Sæsonmenu

På Restaurant Arthur har vi noget helt særligt til dig..! Vores dygtige kokke har sammensat seks lækre retter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer med en tilhørende vinmenu. Du vælger selvfølgelig selv hvor mange retter, du vil have.

OBS – hvis du booker bord i Arthur restauranten, så sidder I som udgangspunkt i Brygger Bauers Grotter, grundet omstrukturering.

Ring for specialønsker til større selskaber.

eller ring på tlf. 86 62 21 26

FORRETTER

Hamachi
Ceviché af kingfish – Yuzu – cirtus – æbler – ærter og wasabi

Havtaske
Smørstegt med miso med Dashi og kantarel toast

Duebryst
Grillstegt duebryst – due bryst og røg

HOVEDRETTER

   Himmerlands Kalv
som ”Wellington a la Brygger Bauers”
grønt – kartoffel og Portvin/morkel sky

———————– eller ———————–

Unghane
‘Velfærds’ unghane fra Hopballe Mølle – a la Wellington
grønt – kartoffel og portvin/morkel sky

OST

Unika Oste
Spansk Trøffelost og Lokal ”Tange sø” Ost
Knækbrød – hyben og karamel

DESSERT

Citron
Citron dessert med grøn matcha the –
Nøddekrokant og friske urter

3 Retter 488,-
4 Retter 588,-
5 Retter 648,-
6 Retter 698-

vinmenu 3 glas 298,-
vinmenu 4 glas 378,-
vinmenu 5 glas 448,-
vinmenu 6 glas 508,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken