Sæsonmenu

På Restaurant Arthur har vi noget helt særligt til dig..! Vores dygtige kokke har sammensat seks lækre retter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer med en tilhørende vinmenu. Du vælger selvfølgelig selv hvor mange retter, du vil have.

OBS – hvis du booker bord i Arthur restauranten, så sidder I som udgangspunkt i Brygger Bauers Grotter, grundet omstrukturering.

Ring for specialønsker til større selskaber.

eller ring på tlf. 86 62 21 26

FORRETTER

Friske Grillede Hvide Asparges
Ristet kammusling – Pocheret ØKO hønseæg og asparges skum

Smør bagt Vesterhavs Torsk
Med friskpillede Rømø rejer – blomkål og cremet reje bisque

Due bryst
Stegt due bryst og terrin af due – med røg og ristede svampe

HOVEDRETTER

Perlehøne bryst
Let saltet og ovnstegt – fyldt med svampe og serveret med ristet kalve brissel
Blomkål – sommergrønt – Ponzu og løvstik hollandaise

———————– eller ———————–

Kalve Mørbrad
Fra Himmerland – helstegt og stegt med svampe i fillodej
Blomkål – sommergrønt – kartoffel og sherry sky

OST

Unika Oste
Grube ost – sølvræv og gammelknas creme – kompot og nødder

DESSERT

Rabarber og Kærnemælk
hvid chokolade – variation af rabarber og sorbet

3 Retter 468,-
4 Retter 578,-
5 Retter 648,-
6 Retter 698-

vinmenu 3 glas 298,-
vinmenu 4 glas 378,-
vinmenu 5 glas 448,-
vinmenu 6 glas 508,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken