Sæsonmenu

På Restaurant Arthur har vi noget helt særligt til dig..! Vores dygtige kokke har sammensat seks lækre retter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer med en tilhørende vinmenu. Du vælger selvfølgelig selv hvor mange retter, du vil have.

OBS – hvis du booker bord i Arthur restauranten, så sidder I som udgangspunkt i Brygger Bauers Grotter, grundet omstrukturering.

Ring for specialønsker til større selskaber.

eller ring på tlf. 86 62 21 26

FORRETTER

Kammusling
Salt rimmet kammusling – islandsk stenbiderrogn – sort ræddike

Havtaske
Smørpocheret havtaske hale – friske hvide asparges – beurre blanc

Nye Danske Kartofler
Iberico Sortfodsskinke – ærter – malt – røg

HOVEDRETTER

Lam
Lam en Crepiné  – trøffel

Bagt grønt og portvin sky sauce

———————– eller ———————–

 Kalve Mørbrad
 Dansk Himmerlands kalvemørbrad – som “Wellington”
bagte grønsager og Madagaskar pebersauce

OST

Unika Oste
Gammel Comté – Morbier
Valnød – pære & malt

DESSERT

Rabarber
Hvid chokolade – mascapone – havesyre granité

3 Retter 488,-
4 Retter 588,-
5 Retter 648,-
6 Retter 698-

vinmenu 3 glas 298,-
vinmenu 4 glas 378,-
vinmenu 5 glas 448,-
vinmenu 6 glas 508,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken