Sæsonmenu

På Restaurant Arthur har vi noget helt særligt til dig..! Vores dygtige kokke har sammensat seks lækre retter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer med en tilhørende vinmenu. Du vælger selvfølgelig selv hvor mange retter, du vil have.

OBS – hvis du booker bord i Arthur restauranten, så sidder I som udgangspunkt i Brygger Bauers Grotter, grundet omstrukturering.

Ring for specialønsker til større selskaber.

eller ring på tlf. 86 62 21 26

FORRETTER

Dansk “Sort” Hummer
Med Græskar  – tomat og hummer bisque

Havtaske
Smørstegt havtaske hale med jordskok – shiitake svampe og ”dashi beurre blanc”

Due
Stegt Duebryst med due paté – Karl Johan creme – sprøde jordskokker og røg

HOVEDRETTER

Tournedos af Dyrbar Tunggris
’Rossini’ a la Brygger Bauers med smørristet toast, trøffel, kalvebrisler,
skorzonerrod – kartoffel og Madeira sky med morkler

———————– eller ———————– 

Krondyr a la ”Wellington”
Krondyr filet og mørbrad, som Wellington a la Brygger Bauers
Med rødder – kartoffel og Madeira sky

OST

Unika Oste
Gammel Comté ”30 mdr.” og Epoisse med figner – rom og valnødde Panna Cotta

DESSERT

Æble og hvid chokolade
 Æbler, hvid chokolade, brunsviger, sort the og brunet smør parfait

3 Retter 468,-
4 Retter 578,-
5 Retter 648,-
6 Retter 698-

vinmenu 3 glas 298,-
vinmenu 4 glas 378,-
vinmenu 5 glas 448,-
vinmenu 6 glas 508,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken