På Restaurant Arthur har vi noget helt særligt til dig..! Vores dygtige kokke har sammensat seks lækre retter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer med en tilhørende vinmenu. Du vælger selvfølgelig selv hvor mange retter, du vil have.
OBS – hvis du booker bord i Arthur restauranten, så sidder I som udgangspunkt i Brygger Bauers Grotter, grundet omstrukturering.
Ring for specialønsker til større selskaber.
eller ring på tlf. 86 62 21 26
Kammusling
Salt rimmet kammusling – islandsk stenbiderrogn – sort ræddike
Havtaske
Smørpocheret havtaske hale – friske hvide asparges – beurre blanc
Nye Danske Kartofler
Iberico Sortfodsskinke – ærter – malt – røg
Lam
Lam en Crepiné – trøffel
Bagt grønt og portvin sky sauce
———————– eller ———————–
Kalve Mørbrad
Dansk Himmerlands kalvemørbrad – som “Wellington”
bagte grønsager og Madagaskar pebersauce
Unika Oste
Gammel Comté – Morbier
Valnød – pære & malt
Rabarber
Hvid chokolade – mascapone – havesyre granité
3 Retter 488,-
4 Retter 588,-
5 Retter 648,-
6 Retter 698-
vinmenu 3 glas 298,-
vinmenu 4 glas 378,-
vinmenu 5 glas 448,-
vinmenu 6 glas 508,-
Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken