På Restaurant Arthur har vi noget helt særligt til dig..! Vores dygtige kokke har sammensat seks lækre retter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer med en tilhørende vinmenu. Du vælger selvfølgelig selv hvor mange retter, du vil have.
OBS – hvis du booker bord i Arthur restauranten, så sidder I som udgangspunkt i Brygger Bauers Grotter, grundet omstrukturering.
Ring for specialønsker til større selskaber.
eller ring på tlf. 86 62 21 26
Hamachi
Ceviché af kingfish – Yuzu – cirtus – æbler – ærter og wasabi
Havtaske
Smørstegt med miso med Dashi og kantarel toast
Duebryst
Grillstegt duebryst – due bryst og røg
Himmerlands Kalv
som ”Wellington a la Brygger Bauers”
grønt – kartoffel og Portvin/morkel sky
———————– eller ———————–
Unghane
‘Velfærds’ unghane fra Hopballe Mølle – a la Wellington
grønt – kartoffel og portvin/morkel sky
Unika Oste
Spansk Trøffelost og Lokal ”Tange sø” Ost
Knækbrød – hyben og karamel
Citron
Citron dessert med grøn matcha the –
Nøddekrokant og friske urter
3 Retter 488,-
4 Retter 588,-
5 Retter 648,-
6 Retter 698-
vinmenu 3 glas 298,-
vinmenu 4 glas 378,-
vinmenu 5 glas 448,-
vinmenu 6 glas 508,-
Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken