På Restaurant Arthur har vi noget helt særligt til dig..! Vores dygtige kokke har sammensat seks lækre retter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer med en tilhørende vinmenu. Du vælger selvfølgelig selv hvor mange retter, du vil have.
OBS – hvis du booker bord i Arthur restauranten, så sidder I som udgangspunkt i Brygger Bauers Grotter, grundet omstrukturering.
Ring for specialønsker til større selskaber.
eller ring på tlf. 86 62 21 26
Ceviché
Hamachi, yuzu, grønne æbler
Skum af ærter og wasabi
Vesterhavs Torsk
Smørpocheret torsk, shiitake og dashi beurre blanc
Due
Grillet duebryst, andelever, kartoffel og glace
Himmerlands Kalv
som ”Wellington a la Brygger Bauers”
grønt – kartoffel og Portvin sky
———————– eller ———————–
Unghane
ØKO unghane fra Hopballe Mølle – a la Wellington
Sommer grønt – kartoffel og morkel sky
Unika Oste
Brie de Meaux og Høgelundgaard
Rommarinerede rosiner, citron og hasselnødder
Danske Jordbær
Hyldeblomst og skovmærke
Med pistacie crunch og Sabayonne skum
3 Retter 488,-
4 Retter 588,-
5 Retter 648,-
6 Retter 698-
vinmenu 3 glas 298,-
vinmenu 4 glas 378,-
vinmenu 5 glas 448,-
vinmenu 6 glas 508,-
Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken