Vores julebuffeter kan købes fra den 21. november og erstatter fra denne dag de øvrige buffeter.
Julebuffeter ud af huset
Julebuffeter #1
Store norske marinerede sildefileter
æblekompot med karry – kapers og dild
Varmrøget laksemousse
med estragoncreme og håndpillede rejer
Andelevermousse
kompot med æble/løg og ristet bacon
____________________________________
Helstegt kalveculotte
kryddermarineret og stegt med timian og hvidløg
Eller
Langtidsstegt filet af gris
marineret med bacon, røget paprika og rosmarin
hertil bagte rodfrugter og flødegratinerede kartofler
Eller
små råstegte kartofler med persille og nødder
____________________________________
Vores hjemmelavede Risalamande
med kirsebærsauce og ristede mandler
Eller
Æbletærte
med rosiner og kanel serveres med pisket karamel cremefraiche
____________________________________
Tilvalg:
Brød – rugbrød, groft og alm. brød og smør
12,- pr. pers.
To gode oste med div. tilbehør og kiks
30,- pr. pers.
Pris pr. pers. 300,-
Buffeten laves til afhentning – til min. 12 personer og leveres til min. 20 personer for 100,- inden for bygrænsen – udenfor bygrænsen + 10,- pr. kørt km
Fade og skåle leveres tilbage i rengjort stand den førstkommende hverdag
Julebuffeter #2
I denne buffet er de fleste retter portionsanrettet i små bægere – tanken er at man spiser dem heraf. Alle retterne er små kolde tapasanretninger.
Stegte sild
med æblekompot og rugbrød
Rillette at torsk
med håndpillede rejer og sprøde brød
Røget Grand Cru laks
sprød fennikel og peberrodscreme
”Slider” miniburger
med confiteret and, syltede rødløg og Dijon-mayo
Tomatsalat
Af små bagte og friske tomater med feta og pesto
Coppa
Lufttørret Italiensk svinenakke med spicy kartoffelsalat og artiskok
Unika Ost
“Den hvide Dame” med romsyltede rosiner – nødder og rugkiks
Tira mi su
italiensk inspireret dessertkage, tilsmagt med kaffe og likør – med kirsebær og nødder
Æblemuffin
med pisket cremefraiche og brændte mandler
Div. tilbehør som kan spises til alle retterne:
To slags brød – smør – aioli – humus og oliven
Pris pr. pers. 300,-
Buffeten laves til afhentning til min. 10 personer og leveres til min. 20 personer for 100,-
Fade og skåle leveres tilbage i rengjort stand den efterfølgende hverdag.
Julebuffeter #3
Varmrøget laksemousse med håndpillede rejer
estragon-mayo, lakserogn og friske krydderurter
Gravad hellefisk med peberrodscreme
sprød fennikel, salte mandler og dild
La Prudencias Serrano skinke modnet 24 mdr.
med økologiske gedeost og syltede rødløg
_____________________
Klassisk græsk salat
Græsk feta – friske tomater – agurk – peberfrugt – oliven og sennepsvinaigrette
_______________________
Oksefilet af Hereford kødkvæg
med ristede svampe og kraftig skysauce
Andebryst
på bund af vinterrødder og bagte løg
små ristede kartofler vendt med ristede nødder og persille
Eller
flødegratinerede kartofler
_____________________
Chokolade brownie
med marinerede skovbær – valnødder og pisket cremefraiche
Hvid chokolademousse
med knas og passionsfrugt
___________________________________________________
Tilvalg:
Brød – rugbrød groft og alm. brød og smør
12,- pr. pers.
To gode oste med div. tilbehør
30,- pr. pers.
Pris pr. pers. 335,-
Buffeten laves til afhentning til min. 12 personer og leveres til min. 20 personer for 100,-
Fade og skåle leveres tilbage i rengjort stand den efterfølgende hverdag.