Slap af nytårsaften. Tænd ovnen og lad os stå for resten. Følg den medfølgende anvisning – så skal du bare anrette og servere. Nytårsmenuen laves til minimum fire personer og skal bestilles og betales via DinnerBooking senest d. 26. december men gerne før.
Nytårsmenu
Nytårsmenu 31/12
FORRET
Råmarineret frisk rød tunfisk og kammusling
bergamot – ponzu – løjrom og urter
MELLEMRET
Smørpocheret nytårstorsk
jordskokker – spinat og skummende hummersauce
HOVEDRET
Hereford okse
svampe med trøffel og kartoffeltærte med selleri og portvinssky
Surdejsbrød og Læsø smør
DESSERT
Nytårsvariation af chokolade
med passion og knas
4 Retter 525,-
inkl. billet og div. emballage gebyr
Ekstra tilvalg
Tre gode Unika-oste med tilbehør og kiks 75,-
Hjemmelavet kransekage 40,-
Maden bookes online via DinnerBooking hvor betalingen også ordnes.
Maden skal afhentes imellem kl. 12-14 den 31. december hos Brygger Bauers Grotter, Sct. Mathiasgade 61.
Med menuen følger en udførlig anvisning med billeder samt video med anretningshjælp.
Ring på tlf. 86 62 21 26 for mere information.
Der vil også være mulighed for at købe vin ud af huset.