Buffeter ud af huset
OBS !!
Restaurant Arthur tilbyder lækkert mad ud af huset i Viborg. Hvad enten du skal holde en stor fest eller en lille sammenkomst i hjemmet er vi klar med lækre buffeter. Vores mad ud af huset er anrettet i fade og skåle lige til at sætte på bordet – det bliver ikke nemmere. Fade og skåle returneres rengjorte førstkommende hverdag.
Nedenstående buffeter laves til minimum 12 personer eller efter aftale. Ved bestilling til minimum 20 personer leverer vi det gerne mod et gebyr på kr. 200,-.
(inden for byggrænsen, ellers ekstra gebyr )
Bestil mad ud af huset på tlf. 8662 2126 senest fem dage forud
Buffet #1 - klassisk
Koldrøget laks med fynsk rygeostecreme – rejer og friske krydderurter
***
Porre/ løgtærte bagt med græsk feta og soltørrede tomater
***
Spicy Pastasalat med friske sprøde grøntsager – tomat og basilikum
***
Frisk grøn mixsalat med bl.a. feta, friske tomater, oliven og creme fraiche dressing
___________________________
Helstegt kryddermarineret kalveculotte med bagte løg og svampe
Eller
Ovnbagt hvidløgsmarineret kalkunbryst med svampefyld.
Serveres med flødegratinerede kartofler
____________________________
Chokoladekage med hindbærpure og creme fraiche
Eller
Pæretærte med karamelliserede nødder /rosiner og creme fraiche
Eller
Tallegio – Italiensk rød-kit-ost med marinerede abrikoser og nødder
Pris 300,- pr. person ekskl. brød og smør
Brød og smør 10,- pr. person.
Buffet #2 - tapas
Alle retter på denne buffet bliver leveret som kolde tapas
Saltet pocheret torsk med gremolata og ruccola salat
___
Arthurs varmrøgede laksemousse med capers og soltørrede tomater
***
Ristede Scampi rejer på spyd med chili – hvidløg – citron og Græsk tzatziki
***
Tomatsalat med Græsk fetaost – rødløg og basilikum
***
Kartoffel tortillia med aioli
***
Spansk og Italiensk pølse med humus og oliven
***
Lufttørret Spansk Iberico ”sortfods” skinke
***
Krydder marineret kylling lår med mojo og mandler
***
Cheddarost med syltede nødder og knækbrød
***
Mandelkage med karamel creme-fraiche
***
Crema Catalana med kanel og syltede appelsiner
***
To slags brød – smør og oliven tappanade
Pris 300,- pr. person
Buffet #3
Saltet laks – med mild peberrodscreme – saltede mandler og sprød fennikel
***
Ristede Scampi rejer på spyd – med chili – Aioli og citrus
***
Lufttørret Spansk Serrano skinke med melon
***
Vitello Tonnato – tynde skiver af kalvekød med tunsauce – kapers – parmesan og ruccola
***
Tomatsalat med mozzarella ost, rødløg og basilikum
***
Fyldt unghanebryst med mild sennep, græsk feta og timian – hertil bagte rodfrugter og flødegratinerede kartofler
***
2 gode oste med nødder – Frugtkompot og oliven
***
Tira mi su – italiensk ”dessertkage” med Lady Fingers – tilsmagt med stærk kaffe og marsala likør
Pris 300,- pr. person ekskl. brød og smør
Brød og smør 10,- pr. person
Buffet #4
Koldrøget tunfisk med små salatblade og go´ olivenolie
***
Laksesoufflé med purløgscreme – lakserogn og friske krydderurter
***
Krebsehale salat rørt med dild – lime og avocado
***
Klassisk Græsk salat med græsk feta – friske tomater – agurk – rødløg – Kalamata oliven og sennepsvinaigrette
***
Langtidsstegt Kalvefilet med fedtkant – stegt med hvidløg og rosmarin serveret med timiansky, grov ratatouille af tomater – peberfrugter og squash, små ristede kartofler vendt med ristede nødder og persille
***
Brie de Meaux AOC – med frugt kompot og rugkiks
***
Lakrids panna cotta med rommarinerede ananas
***
Chokolade brownie med valnødder og marinerede skovbær
Pris 300,- pr. person ekskl. brød og smør
Brød og smør 10,- pr. person
Buffet #5
Gravad Hellefisk med citruscreme – små salatblade – kapers og dild
***
Cremet Økologisk gedeost med syltede rødløg og Spansk sortfodsskinke
***
”Cæsar salat” med Røget kylling og ristede scampi rejer, solkyssede tomater, revet parmesan, oliven og sprøde croutons
***
Helstegt Oksefilet af Herford kødkvæg, bagte Jordskokker, ristede svampe og trøffelsauce samt Arthurs Kartoffeltærte
***
2 gode oste med nødder & frugtkompot
***
Pæretærte ”crumble” med creme fraiche – karamel og mandler
***
Hvid chokolademousse med passionsfrugt og lakridscrumble
Pris 320,- pr. person ekskl. brød og smør
Brød og smør 10,- pr. person.
Buffet #6
Tre retters menu
Kan fra onsdag og kan laves ned til 6 personer
_____________________________________________
Forret – vælg enten:
Tarteletter med høns i asparges
***
Krebsehalesalat rørt med dild – lime og avocado
***
Spansk Serrano skinke med melon
***
Arthurs Fiskesuppe med dampet fisk – rejer – muslinger og urter (leveres kold)
***
Røget laks – med fynsk rygeostecreme – rejer og friske krydderurter
_____________________
Hovedret – vælg enten:
Helstegt krydder-marineret kalveculotte
***
Svampefyldt Unghanebryst med græsk feta
***
Langtidsstegt Lammekølle med hvidløg og rosmarin
***
Baconsvøbt, marineret svinefilet stegt med timian
Serveres med grønsager og svampe –
Flødekartofler eller råstegte kartofler og kraftig skysauce.
____________________
Dessert – vælg enten:
Chokolademousse med sorbetis og marinerede bær
***
Chokoladekage med hindbærpuré og is
***
Pæretærte – Crumble – karamel og Vaniljeis
***
2 gode oste med frugtkompot – nødder og kiks
Pris 300,- pr. person inkl. brød og smør.
Buffet #7
Sammensæt din egen buffet ud fra de øvrige buffeter
Vælg tre forretter
Vælg en salat
_______________________
Vælg to kødretter
Vælg en kartoffel
_______________________
Vælg to desserter – eller ost
Pris 350,- pr. person ekskl. brød og smør
Brød og smør 10,- pr. person
(Helstegt dansk oksemørbrad kan også vælges i denne buffet + 30,- )
Buffet #8
Laksesoufflé med estragon mayo – lakserogn og friske krydderurter.
Reje salat rørt med friske grønne asparges – dild og lime
Lufttørret Spansk Iberico ”sortfods” skinke
_____________________
Klassisk Græsk salat
Græsk feta – friske tomater – agurk – rødløg – peberfrugt – oliven og sennepsvinaigrette
_______________________
Oksefilet af Hereford kødkvæg ristede svampe og kraftig skysauce.
Braiseret og fyldt Unghane overlår på bund af jordskokker og svampe
Små ristede kartofler vendt med ristede nødder, citron og persille
_______________________
Citrontærte med mandler og pisket creme fraiche
Chokolademousse med knas og passionsfrugt
Pris 340,- pr. person ekskl. brød og smør
Brød og smør 10,- pr. person
Buffeten laves til afhentning til min. 12 pers.
Og til leveres til min. 20 pers for 200,-
Fade og skåle leveres tilbage i rengjort stand den efterfølgende hverdag.
Mad ud af huset
Vi ser frem til at modtage din bestilling – har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe.