Tre retters menu
Kan fra onsdag og kan laves ned til 6 personer
_____________________________________________
Forret – vælg enten:
Tarteletter med høns i asparges
***
Krebsehalesalat rørt med dild – lime og avocado
***
Spansk Serrano skinke med melon
***
Arthurs Fiskesuppe med dampet fisk – rejer – muslinger og urter (leveres kold)
***
Røget laks – med fynsk rygeostecreme – rejer og friske krydderurter
_____________________
Hovedret – vælg enten:
Helstegt krydder-marineret kalveculotte
***
Svampefyldt Unghanebryst med græsk feta
***
Langtidsstegt Lammekølle med hvidløg og rosmarin
***
Baconsvøbt, marineret svinefilet stegt med timian
Serveres med grønsager og svampe –
Flødekartofler eller råstegte kartofler og kraftig skysauce.
____________________
Dessert – vælg enten:
Chokolademousse med sorbetis og marinerede bær
***
Chokoladekage med hindbærpuré og is
***
Pæretærte – Crumble – karamel og Vaniljeis
***
2 gode oste med frugtkompot – nødder og kiks
Pris 300,- pr. person inkl. brød og smør.