Aftentapas to-go

Vi laver lækker tapas ud af huset torsdag, fredag og lørdag. De enkelte tapas vil variere fra uge til uge. Følg med her på siden for denne uges fristelser.

Tapas Take Away Menu

Uge 24 – 25 – 26
Udsolgt fredag og lørdag i uge 26

DE FEM AFTENTAPAS

Tørsaltet og Kold røget Laks
med Græsk Tzatziki og håndpillede rejer

 Torsk rillette
med friske grønne asparges og sprød rug

Spansk lufttørret skinke og Italiensk pølse
med Pecorino ost og oliven

Frittata
Italiensk inspireret omelet med feta og squash

* Pollo al ajillo
”Spansk kylling” i hvidvin sauce med løg og mandler

Pris kr. 225,- pr. pers.
inkl. brød, aioli og grøn salat
(retter med  *  skal varmes)

Til minimum to personer. Inkl. diverse emballage og poseafgifter.

Tilkøb

Tilkøb Unika Oste med nødder og kompot / + 65,-
Eller
Chokolade Brownie med bær og creme fraiche / + 45,-

Aftentapas laves til minimum to personer og skal bestilles senest dagen før. Det skal afhentes imellem kl. 15 og 16.30 (efter aftale). Aftentapas bliver pakket i bokse til to personer – lige til at sætte på bordet.

Ring på tlf. 8662 2126 for at bestille
eller bestil via Facebook eller arthur@cafeer.dk

Vi holder ferielukket i ugerne 29-30

Vi har åbent frem til lørdag i uge 28, hvorefter vi trækker stikket i et par uger og glæder os til at byde
jer alle sammen velkommen igen i Viborgs hyggeligste grotter fra onsdag den 30. juli.

I kan allerede nu booke bord online -  vi ser frem til at se jer igen.

God sommer til jer alle!