Vi laver lækker tapas ud af huset torsdag, fredag og lørdag. De enkelte tapas vil variere fra uge til uge. Følg med her på siden for denne uges fristelser.
Aftentapas to-go
Tapas Take Away Menu
Uge 24 – 25 – 26
Udsolgt fredag og lørdag i uge 26
DE FEM AFTENTAPAS
Tørsaltet og Kold røget Laks
med Græsk Tzatziki og håndpillede rejer
Torsk rillette
med friske grønne asparges og sprød rug
Spansk lufttørret skinke og Italiensk pølse
med Pecorino ost og oliven
Frittata
Italiensk inspireret omelet med feta og squash
* Pollo al ajillo
”Spansk kylling” i hvidvin sauce med løg og mandler
Pris kr. 225,- pr. pers.
inkl. brød, aioli og grøn salat
(retter med * skal varmes)
Til minimum to personer. Inkl. diverse emballage og poseafgifter.
Tilkøb
Tilkøb Unika Oste med nødder og kompot / + 65,-
Eller
Chokolade Brownie med bær og creme fraiche / + 45,-
Aftentapas laves til minimum to personer og skal bestilles senest dagen før. Det skal afhentes imellem kl. 15 og 16.30 (efter aftale). Aftentapas bliver pakket i bokse til to personer – lige til at sætte på bordet.
Ring på tlf. 8662 2126 for at bestille
eller bestil via Facebook eller arthur@cafeer.dk