Sankt Mathias Gade 61 - 8800 Viborg
Bordbestilling: tlf. 86 62 21 26
Restaurant Arthur
  • Top
  • Frokost
  • Mad ud af huset
  • Aftenmenuerne
  • Jul & Nytår
    • Julemenuen
    • Julebuffet
    • Nytårsmenu
  • Selskaber
  • Om os
    • Galleri
    • Gavekort
  • Kontakt
  • Book bord
Ta´et kig indenfor hos Arthur

OLIVER ZETER – WINEMAKERS DINNER Fredag d. 31. o OLIVER ZETER – WINEMAKERS DINNER
Fredag d. 31. oktober kl. 18:30 i Restaurant Arthur

Vi får eksklusivt besøg af det tyske vinhus Oliver Zeter, som tager os med på en unik smagerejse gennem 12 topklasse vine – flere fra enkeltmarker, hvor der kun produceres maks. 1000 flasker om året. 🍷

Aftenen starter med bobler og snacks, efterfulgt af en 6-retters menu skabt af vores kok, nøje tilpasset vinene.
Glæd dig til en stemningsfuld og dybt smagfuld aften i vinens tegn.

📍 Restaurant Arthur
📅 Fredag 31/10 kl. 18:30
💰 Pris: 1200,- pr. person

Begrænset antal pladser – book bord nu og vær en del af en helt særlig vinoplevelse.

https://book.dinnerbooking.com/dk/da-DK/events/book/917/2

#winemakersdinner #oliverzeter #restaurantarthur #vinsmagning #gourmetoplevelse #bryggerbauersgrotter #winecollectivedenmark #vinkærlighed #winetasting #vineriaftener
Brygger Bauers Grotterne - og deres historier Re Brygger Bauers Grotterne - og deres historier 

Restaurantens 3 grotter bræger præg af vores lange historie herinde. Bispe grotten refererer til biskop Eskil - manden der bragte domkirken til Viborg i år 1062. Peblinge grotten refererer til Viborgs gamle Latinskole - hvor elever ville nyde deres frokost nede i vores grotter. Brygger grotten og restaurantens navn refererer til Peter Bauer. En brygger der gravede grotterne ud - fandt Sct Mortens kilde - og begynde at brygge øl i vores grotte. 

Nysgerrig på den lange version? Book bord og spørg vores dygtige tjenere om fortællingen https://book.dinnerbooking.com/dk/da-DK/book/table/pax/917/2
Ferien er slut - hvilket betyder nye retter 👏🏼👏🏼

Jomfruhummer fra Læsø - blomkål - hasselnød - jordskok

Prøv det selv! https://book.dinnerbooking.com/dk/da-DK/book/index/917/2
BOURGOGNE x GOURMET 31 maj 2025 Vi byder på en e BOURGOGNE x GOURMET 31 maj 2025

Vi byder på en ekstraordinær aften med legendariske Bourgogne vine matchet med nogle af de bedste råvarer fra det nordiske køkken.

9 retters tasting menu med tilhørende vin menu fra kælderkortet 1700 kr.- pr person.

Aftenen afholdes i vores smukke stue etage i Restaurant Arthur kl 18. 

Snacks
Domaine Taboureiles, Chenin Blanc, Frankrig 

Kammusling 
Rimmet kammusling, Prunier kaviar, hvide asparges
2021, Maison Róisin Curley, Aligoté, Bourgogne, Frankrig

Hummer
Grillet hummer hale, lardo, tomat 
2022 Domaine Oudin, Chablis, Bourgogne, Frankrig

Pighvar
Boghvede - savoy kål
2022, Domaine Patrick Miolane, Saint-Aubin 1er Cru Les Champlots, Bourgogne, Frankrig

Morkel
Svampe, portvin, jordskokker
2022, Domaine Chardigny, Saint-Amour Á La Folie, Beaujolaise, Bourgogne, Frankrig
 

Hopballe Mølle
Kylling, ærter, miso glace 
2020, Desaunay-Bissey, Nuits St. Georges Les Belles Croix, Frankrig

Tournedos 'Rossini' 
Himmerlans kalv, andelever, trøffel, dashi
2021 Francois Gaunoux, Pommard Les Tavannes, Bourgogne, Frankrig

Brie de Meaux
Moden brie, butterdej, honning, trøffel 
2021, Maison Róisin Curley, Saint-Romain Le Jarron, Bourgogne, Frankrig
 

Petit Fours 
Friskbrygget kaffe 

*Der tages forbehold for ændringer i menuen 

Book her eller ring på tlf 86603040 🌟

https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/13678/bourgogne-x-gourmet-31-maj-2025?_gl=1*1oato77*_gcl_au*MTc1MzQ1NDU2MS4xNzQ1MzMyMjg3*_ga*MTk5MjUwMjYzNi4xNzQ1MzMyMjg3*_ga_QSKJ49S774*czE3NDg1MDgyNzQkbzM3JGcwJHQxNzQ4NTA4Mjc1JGo1OSRsMCRoMA..*_ga_N7ZQ96B2WC*czE3NDg1MDgyNzQkbzQxJGcwJHQxNzQ4NTA4Mjc0JGo2MCRsMCRoMA..
Oplev en fremragende aften med 6. retters tasting Oplev en fremragende aften med 6. retters tasting menu matchet med nogle af de bedste vine fra Piemonte! Aftenen afholdes i vores smukke stueetage i Restaurant Arthur. 

6 retter og vin menu 1200 kr.- pr pers + gebyr

Bisque
Hummer - brandy - anis
Cortese, Gavi di Gavi, Piemonte, Italien 

Vesterhavs torsk
Prosciutto crudo - syltede enoki svampe - beurre blanc
Roeo Arneis, Piemonte, Italien 

Svamperisotto 
Shiitake - parmigiano reggiano - Consommé
Barbera D´Asti, Rosso Fuoco, Piemonte, Italien

Due
Stegt andelever - trøffel - fermenteret hvidløg
Nebbiolo, Sogni Al Campo, Langhe, Piemonte, Italien

Great Omaha Steak
Røget marv - brændt løg - rosmarin 
2010 Nebbiolo, Barolo, Magnum, Piemonte, Italien 

Tiramisu 
Mascapone - salt karamel - espresso
Moscato Passito, Piemonte, Italien

*vi tager forbehold for ændringer i menuen

Book dit bord via link eller ring på tlf 86603040

https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/13695/piemonte-aften-i-arthur-12-april-2025?_gl=1*ovfwyd*_gcl_au*MTUyNDQ1MzcyNy4xNzM3ODE2NjI0*_ga*NTQ1MjM2NDk1LjE3Mzc4MTY2MjU.*_ga_QSKJ49S774*MTc0NDIyODQ1Ni42OS4xLjE3NDQyMjg0NTcuNTkuMC4w
🌟🌟PIEMONTE AFTEN I ARTHUR 12 APRIL 2025🌟🌟

Oplev en fremragende aften med 6. retters tasting menu matchet med nogle af de bedste vine fra Piemonte! Aftenen afholdes i vores smukke stueetage i Restaurant Arthur. 

🍽🍷 6 retter og vin menu 1200 kr.- pr pers + gebyr

Bisque
Hummer - brandy - anis
Cortese, Gavi di Gavi, Piemonte, Italien 

Vesterhavs torsk
Prosciutto crudo - syltede enoki svampe - beurre blanc
Roeo Arneis, Piemonte, Italien 

Svamperisotto 
Shiitake - parmigiano reggiano - Consommé
Barbera D´Asti, Rosso Fuoco, Piemonte, Italien

Due
Stegt andelever - trøffel - fermenteret hvidløg
Nebbiolo, Sogni Al Campo, Langhe, Piemonte, Italien

Great Omaha Steak
Røget marv - brændt løg - rosmarin 
2010 Nebbiolo, Barolo, Magnum, Piemonte, Italien 

Tiramisu 
Mascapone - salt karamel - espresso
Moscato Passito, Piemonte, Italien

*vi tager forbehold for ændringer i menuen

Book via link eller ring på tlf 86603040 👇

https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/13695/piemonte-aften-i-arthur-12-april-2025?_gl=1*1fq2w1t*_gcl_au*MTUyNDQ1MzcyNy4xNzM3ODE2NjI0*_ga*NTQ1MjM2NDk1LjE3Mzc4MTY2MjU.*_ga_QSKJ49S774*MTc0MjU1OTMwMy40OC4xLjE3NDI1NTkzMDcuNTYuMC4w
COOL CLIMATE DINNER 21 OG 22 MARTS 2025 Oplev en a COOL CLIMATE DINNER 21 OG 22 MARTS 2025
Oplev en aften med 8. retters tasting menu matchet med eksklusive vine fra cool climate områder i europa! Vi har fundet nogle af favoritterne fra vores kælder kort, som kokkene har lavet en overdådig menu til.  Aftenen afholdes i vores stue etage i Restaurant Arthur.

1550 kr.- pr person 
8. retters tasting menu + vin menu fra kælderkort 

Snacks 
Crustade med tun og ponzu
Østers råmarineret i yuzu
24 måneders Iberico Skinke 
Lheureux Plékhoff, Le Pavillon D'Artémis Brut, Champagne

Kammusling 
Ceviché af kammusling - syltede grønne tomater - agurk - dildolie
Weingut Winter, Riesling Magnum, Kloppberg, Rheinhessen, Tyskland

Havtaske
Smørstegt havtaske hale - beurre blanc - ristet blomkål - nødder
Erwin Sabathi, Weissburgunder, Ried Jägersberg, Südsteiermark, Østrig

Kanin
Confit af kanin - andelever - pære - glace
Oliver Zeter, Herzog, Chardonnay, Pfalz, Tyskland 

Tatar
Skåret kalvemørbrad - estragon - karl johan 
Hartmann Donà, Pinot Noir, Alto Adige, Italien

Pata Negra 
Sortfodsgris grillet på benet - trøffel - rosmarin sauce 
Las Pedreras, Pelito Lindo Garnacha, Sierra de Gredos, Madrid, Spanien

Franske Oste
18 måneders Comté og Morbier - valnødder - figenkomot
Uwe Schiefer, Blaufränkisch, Burgenland, Østrig

Tarte Tatin
"Æbletærte" - karamel - bora bora vanilje
Erwin Sabathi, Sauvignon Blanc Trockenbeerenauslese, Südsteiermark, Østrig 

* Vi tager forbehold for ændringer i menuen

https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/13677/cool-climate-dinner-21-og-22-marts-2025?_gl=1*1pob6no*_gcl_au*MTUyNDQ1MzcyNy4xNzM3ODE2NjI0*_ga*NTQ1MjM2NDk1LjE3Mzc4MTY2MjU.*_ga_QSKJ49S774*MTc0MjIyNDUxOS40NC4xLjE3NDIyMjQ1MjIuNTcuMC4w
Oplev en aften med 8. retters tasting menu matchet Oplev en aften med 8. retters tasting menu matchet med eksklusive vine fra cool climate områder i europa! Vi har fundet nogle af favoritterne fra vores kælder kort, som kokkene har lavet en overdådig menu til. 
Aftenen afholdes i vores stue etage i Restaurant Arthur.

21 og 22 marts 2025
1599 kr.- pr person 
8. retters tasting menu + vin menu

Snacks 
Crustade med tun og ponzu
Østers råmarineret i yuzu
24 måneders Iberico Skinke 
Lheureux Plékhoff, Le Pavillon D'Artémis Brut, Champagne

Kammusling 
Ceviché af kammusling - syltede grønne tomater - agurk - dildolie
Weingut Winter, Riesling Magnum, Kloppberg, Rheinhessen, Tyskland

Havtaske
Smørstegt havtaske hale - beurre blanc - ristet blomkål - nødder
Erwin Sabathi, Weissburgunder, Ried Jägersberg, Südsteiermark, Østrig

Kanin
Confit af kanin - andelever - pære - glace
Oliver Zeter, Herzog, Chenin Blanc, Pfalz, Tyskland 

Tatar
Skåret kalvemørbrad - estragon - karl johan 
Hartmann Donà, Pinot Noir, Alto Adige, Italien

Pata Negra 
Sortfodsgris grillet på benet - trøffel - rosmarin sauce 
Las Pedreras, Pelito Lindo Garnacha, Sierra de Gredos, Madrid, Spanien

Franske Oste
18 måneders Comté og Morbier - valnødder - figenkomot
Uwe Schiefer, Blaufränkisch, Burgenland, Østrig

Tarte Tatin
"Æbletærte" - karamel - bora bora vanilje
Erwin Sabathi, Sauvignon Blanc Trockenbeerenauslese, Südsteiermark, Østrig 

* Vi tager forbehold for ændringer i menuen 

Book her eller ring på tlf 86603040

https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/13677/cool-climate-dinner-21-og-22-marts-2025?_gl=1*1dufi79*_gcl_au*MTUyNDQ1MzcyNy4xNzM3ODE2NjI0*_ga*NTQ1MjM2NDk1LjE3Mzc4MTY2MjU.*_ga_QSKJ49S774*MTc0MTcxMzM0Ni4zNS4xLjE3NDE3MTkwNTEuNTguMC4w
COOL CLIMATE DINNER 21 OG 22 MARTS 2025 Oplev en a COOL CLIMATE DINNER 21 OG 22 MARTS 2025
Oplev en aften med 8. retters tasting menu matchet med eksklusive vine fra cool climate områder i europa! Vi har fundet nogle af favoritterne fra vores kælder kort, som kokkene har lavet en overdådig menu til. 
Aftenen afholdes i vores stue etage i Restaurant Arthur.

1599 kr.- pr person 
8. retters tasting menu + vin menu

Snacks 
Crustade med tun og ponzu
Østers råmarineret i yuzu
24 måneders Iberico Skinke 
Lheureux Plékhoff, Le Pavillon D'Artémis Brut, Champagne

Kammusling 
Ceviché af kammusling - syltede grønne tomater - agurk - dildolie
Weingut Winter, Riesling Magnum, Kloppberg, Rheinhessen, Tyskland

Havtaske
Smørstegt havtaske hale - beurre blanc - ristet blomkål - nødder
Erwin Sabathi, Weissburgunder, Ried Jägersberg, Südsteiermark, Østrig

Kanin
Confit af kanin - andelever - pære - glace
Oliver Zeter, Herzog, Chenin Blanc, Pfalz, Tyskland 

Tatar
Skåret kalvemørbrad - estragon - karl johan 
Hartmann Donà, Pinot Noir, Alto Adige, Italien

Pata Negra 
Sortfodsgris grillet på benet - trøffel - rosmarin sauce 
Las Pedreras, Pelito Lindo Garnacha, Sierra de Gredos, Madrid, Spanien

Franske Oste
18 måneders Comté og Morbier - valnødder - figenkomot
Uwe Schiefer, Blaufränkisch, Burgenland, Østrig

Tarte Tatin
"Æbletærte" - karamel - bora bora vanilje
Erwin Sabathi, Sauvignon Blanc Trockenbeerenauslese, Südsteiermark, Østrig 

* Vi tager forbehold for ændringer i menuen 

Book via link eller ring åå tlf: 86603040

https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/13677/cool-climate-dinner-21-og-22-marts-2025?_gl=1*ey3y5l*_gcl_au*MTUyNDQ1MzcyNy4xNzM3ODE2NjI0*_ga*NTQ1MjM2NDk1LjE3Mzc4MTY2MjU.*_ga_QSKJ49S774*MTc0MTcxMzM0Ni4zNS4xLjE3NDE3MTM4MDcuNDUuMC4w
BOURGOGNE x GOURMET fredag d 18 og lørdag d 19 a BOURGOGNE x GOURMET 
fredag d 18 og lørdag d 19 april 
7 retters menu med tilhørende vin menu 1799 kr.- pr person. 

Kammusling 
Rimmet kammusling, Prunier kaviar, hvide asparges fra Loire 
2021, Maison Róisin Curley, Aligoté, Bourgogne, Frankrig

Pighvar
Kastanje - boghvede - savoy kål
2022 Domaine Oudin, Chablis, Bourgogne, Frankrig

Hummer
Grillet hummer hale, lardo, miso, reduceret bisque
2022, Domaine Patrick Miolane, Saint-Aubin 1er Cru Les Champlots, Bourgogne, Frankrig

Morkel
Andemousse, portvin, jordskokker
2022, Domaine Chardigny, Saint-Amour Á La Folie, Beaujolaise, Bourgogne, Frankrig

Due
Grillet duebryst, shiitake svampe, glace
2020, Desaunay-Bissey, Nuits St. Georges Les Belles Croix, Frankrig

Tournedos 'Rossini' 
Himmerlans kalv, andelever, trøffel, dashi
2021 Francois Gaunoux, Pommard Les Tavannes, Bourgogne, Frankrig

Brie de Meaux
Moden brie, butterdej, honning 
2021, Maison Róisin Curley, Saint-Romain Le Jarron, Bourgogne, Frankrig 

*Der tages forbehold for ændringer i menuen

Book dit bord her eller ring på 86603040 

https://book.dinnerbooking.com/dk/da-DK/book/table/pax/917/1
💕VALENTINES MIDDAG I ARTHUR💕 Har i lyst til 💕VALENTINES MIDDAG I ARTHUR💕

Har i lyst til en romantisk middag - eller måske bare afsted med vennerne en god fredag aften? 🍷

Så har vi lavet en unik aften i vores stueetage i Restaurant Arthur med de smukke hvide hvælvinger. 

5 retter for 599,- + gebyr pr. person 🍽🌟
(vi tager altid hensyn til special diæter hvis ønskes)

Forret: Kammusling - selleri - brunet smør

Mellemret Hellefisk - glaskål - sauce blanquette

Mellemret Svampe risotto - parmesan - sprødt brød 

Hovedret: Kalv - mild peberrod - vinter porre 

Dessert: Hasselnød - chokolade - olivenolie

Book dit bord her eller ring på tlf: 86603040

https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/13694/valentines-middag-i-arthur?_gl=1*113w5g7*_gcl_au*MTUyNDQ1MzcyNy4xNzM3ODE2NjI0*_ga*NTQ1MjM2NDk1LjE3Mzc4MTY2MjU.*_ga_QSKJ49S774*MTczODY2ODcyNy40LjEuMTczODY2ODczNy41MC4wLjA.
Glæd dig til en gastronomisk madoplevelse hos Res Glæd dig til en gastronomisk madoplevelse hos Restaurant Arthur. Du får 6 udsøgte serveringer inkl. vinmenu med 3 glas eller 6 glas Torsdag d 6 februar og fredag d 7 februar! 🌟🌟

Prisen er pr. person fra 1009 kr.- og inkluderer følgende menu*:

Kammusling - selleri - brunet smør 
Hellefisk - glaskål - sauce blanquette. 
Svampe risotto - parmesan - sprødt brød 
Kalv - mild peberrod - vinter porre 
Unika oste - hyben og malt
Hasselnød - chokolade - olivenolie 
inkl. en vinmenu (3 glas el. 6 glas)

Der er også mulighed for saft menu, hvis dette ønskes.

Book dit bord her eller ring tlf: 86603040

https://nembillet.dk/104356/Restaurant_Arthur_til_Gastro_Week
Nytårsmenu ud af huset...? Se de fire lækre rett Nytårsmenu ud af huset...? Se de fire lækre retter og Bestil med det samme online på: https://restaurant-arthur.dk/jul-nytaar/nytaarsmenu/
Slap af nytårsaften - bestil vores nytårsmenu ud Slap af nytårsaften - bestil vores nytårsmenu ud af huset. Tænd ovnen og lad os stå for resten. Følg den medfølgende anvisning – så skal du bare anrette og servere. 

Nytårsmenuen laves til minimum fire personer og skal bestilles og betales online senest d. 26. december men gerne før. 

Læs mere på:
https://restaurant-arthur.dk/jul-nytaar/nytaarsmenu/
Selvfølgelig skal I have vores lækre nytårsmenu Selvfølgelig skal I have vores lækre nytårsmenu bestående af fire retter: 

Forret: Tempereret Pighvar
Mellemret: Kammusling & Dansk sort hummer
Hovedret: Dansk kalvemørbrad
Dessert: Hvid chokolade
Alle fire retter: 525 kr.

Bestil og betal online på:
https://restaurant-arthur.dk/jul-nytaar/nytaarsmenu/
Husk at bestille jeres nytårsmenu i god tid. I å Husk at bestille jeres nytårsmenu i god tid. I år tilbyder vi fire lækre retter til kr. 525,- pr. person. I kan se hele menuen og bestiller online: 

https://restaurant-arthur.dk/jul-nytaar/nytaarsmenu/
Følg på Instagram

Restaurant Arthur
Restaurant Arthur.

Sankt Mathias Gade 61
8800 Viborg
Tlf. 86 62 21 26
info@restaurant-arthur.dk
Cookie & Privatlivspolitik

Vi tilbyder
  • Aftenmenuerne
  • Frokost
  • Mad ud af huset
  • Jul & Nytår
  • Selskaber
LÆS OGSÅ
  • Velkommen
  • Om os
  • Galleri
  • kontakt os
  • Book bord
Følg os